Oldal kiválasztása

Fashion

Stílusos összeállításokat ezen azt oldalon találod.
Nézd meg a galériám és merülj el a tervezésbe

Stílusos elegancia

Egy stílusos férfi ruhatárának elengedhetetlen kelléke egy elegáns sportzakó. Mint nevében is rejlik, fő szempont a kényelem. Itt meg kell említenem az anyagvállasztást ami nagy mértékben befolyásolja igényeinket. Egy rugalmas szövet, nagyobb kényelmet ad, akár egész napi viselet során is.

A hétköznapokra, de egy különlegesebb alkalomra is kiváló megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Szövetnadrággal társítható vagy akár egy elegánsabb farmer is szóba jöhet. A formális öltözködés lazábbá alakult át, sportos, fiatalos és elegáns.

Személyre szabottan tervezek, prémium anyagválasztással.

Roma Fashion week

Az olasz divat és életérzés nagyon közel áll hozzám. Rendszeresen követem az olasz tervezőket és a trendet. Tervező és fellépő, bemutatva a saját munkáim veszek részt bemutatókon és mérettetem meg magam nemzetközi viszonylatban is. Ilyen kihagyhatatlan lehetőség a roma fashion week.

Méretre szabott

Egyedi tervezés és készítés méretre szabott öltönyök, sportzakók, kabátok, kiegészítők.
Merülj el a műhelytitkokba, tekintsd meg videónkat.

Pitti Uomo

A Pitti Uomo a férfidivat vezető rendezvénye, mely évente kétszer, januárban és júniusban nyitja meg kapuit a divatrajongók számára Firenzében. A Pitti Uomo a dandyzmust élteti 1972 óta, a férfidivat legtehetségesebbjeit gyűjtve egy helyre: a high fashion krémje fordul meg az eseményen, tervezők százai, üzletemberek, modellek, influencerek, mintegy 35 ezer nemzetközi látogató érkezik a városba erre az alkalomra.

Barista vagy? Egyedi kötények tervezése!

A kávé mestereinek elengedhetetlen kelléke egy jól megtervezett, kényelmes kötény.

Elegáns klasszikus

Hosszított Barista kötény

Kockás és csíkos?

Élénk színkombináció

Sebastian design

A férfi mellénye

Modern és egyben klasszikus darab, mely ideális az átmeneti időjáráshoz. Ezesetben és fontosnak tartom a jó minőségű prémium anyagok használatát, hiszen egy mellény tervezése is a méteràru kiválasztásával kezdődik és határozza meg annak minőséget. Melegebb napokon magában is hordható.

Saját, jól megválasztott stílusunk helyettünk beszél! Egy mandzsettagomb lényeges eleme egy zakónnak, stílusát meghatározza.

Legyen stílusos!

Hogyan függ össze a tervezés és a kivitelezés?
Már a tervezéskor át kell látni a teljes folyamatot, az anyagválasztáson sok múlik, ehhez egyedi varrás párosul.

Mellény tervezés

A mellény mint kiegészítő, kényelmes viselet. Nem könnyű az üzleteket járni és találni egy olyan darabot amire azt mondhatnánk: Ezt pont rám szabták!

Erős kontraszt, merész színvilág

Klasszikus szürke

Kockás mellény élénk kiegészítőkkel

Share This